logo

Dóri és Peti nagy napja – esküvői fotózás Dunaújvárosban

Szinte minden évben alakul az esküvői főszezonban úgy egy hétvége, hogy – a népszerű időszak ellenére – nem foglalnak le, így ezeken a hétvégeken nem szokott rám feladat várni. Örülök is ezeknek az alkalmaknak meg nem is, hiszen ilyenkor végre lehet egyet szusszanni, másrészt a főszezonban akárcsak egy hétvége erejéig sem akarok kiesni az esküvők forgatagából.

A 2016. július 23. napját, illetve hétvégéjét már kezdtem egy ilyen hétvégének aposztrofálni, amikor július közepén egyszer csak jött egy megkeresés Dóriéktól, hogy Dunaújvárosban kellene az esküvőjüket lefotózni. Dóriék esküvőjével kapcsolatban fontos információ, hogy először egy másik esküvői fotóst kértek fel a nagy nap megörökítésre, aki azonban személyes okokból nem tudta vállalni a munkát, így a kapcsolatunk nem a hagyományos módon kezdődött, de ennek ellenére örömmel mondtam igent a felkérésre.

eskuvoi-fotos-dunaujvaros

Sorsszerű, hogy a véletlenek ennyire összejátszottak, ezért az esküvő napján izgatottan szálltam be az autómba és utaztam el Dunaújvárosba, mert már nagyon vártam, hogy összeismerkedhessek Dórival és Petivel, akiknek a személyében végül egy nagyon fiatal és szimpatikus párt ismertem meg, akik mindenféle pátosz nélkül nagyon aranyosak és egymáshoz illőek voltak. Ritka, hogy az esküvő előtti személyes találkozótól el szoktam tekinteni, de most az idő rövidsége miatt muszáj volt így tenni, ezzel együtt Dóriékkal úgy tudtam együttműködni, mintha régóta ismernénk egymást.

eskuvoi-fotos-dunaujvaros-2

Dunaújvárosban nagyon kellemeset csalódtam – régen jártam arra, és egy ipari város képe volt a szemem előtt, ezzel ellentétben egy nagyon helyes kis parkban fotóztunk, sőt az önkormányzat épületében is készítettünk néhány kreatív fotót, amelynek az adottságai arra is megfeleltek volna, hogy akár az egész kreatív esküvői fotózást ott végezzük el.

Dórival és Petivel egy rövid, de annál intenzívebb kreatív fotó sessiont csináltunk végig, miközben az időjárás is kezdett bennünket egyre jobban a kegyeibe fogadni. Habár nagyon jól éreztem magam, remélem legközelebb nem a véletlen fog összehozni Dunaújvárossal, mert nagyon szeretnék újra ott fotózni.