logo

Ajánlott helyszínek az esküvői fotózáshoz: Brunszvik-kastély Martonvásár

Az esküvői fotózás helyszínének kiválasztása majdnem olyan nehéz feladat, mint magának az esküvő helyszínének a kiválasztása, ezért az esküvő szervezésekor érdemes nagy figyelmet szentelni erre a kérdésre is.

Az esküvő helyszínének kiválasztásakor az egyik, hanem a legfontosabb szempont, hogy közel legyen a ceremóniák és a lakodalom helyszínéhez, ezért a Budapesten, a Székesfehérváron, illetve a környékükön házasulandóknak ajánlott helyszín lehet a martonvásári Brunszvik-kastély, ahol minden romantikus fotós elképzelést meg lehet valósítani.

Esküvői fotós helyszín Martonvásár

A 18. században épült, majd többször átalakított és felújított kastély hazánk azon kevés főúri épületei közé tartozik, amely szép állapotban maradt meg az utókor számára, ezért nem véletlenül kedvelt esküvői fotós helyszín. A karcsú tornyok, a csúcsíves nagy ablakok, a jellegzetes épületforma, valamint a szikrázóan fehér homlokzat olyan hátteret biztosít az esküvői fotózáshoz, amelyet keresve is alig találunk hazánkban.

A kastélynak van egy 70 hektáros gyönyörű, ősfás angolparkja, egy hangulatos kis tóval, a közepén egy kis szigettel… őszintén, lehet ennél jobb esküvői fotós helyszínt találni? Mindezek mellett nagyon fontos tényező, hogy a parknak nincs nagy forgalma, így nyugodt körülmények között lehet fotózni.

Esküvői fotós helyszín martonvásári Brunszvik-kastély

A parkba belépődíj ellenében lehet belépni, ahol időbeli kötöttség nélkül lehet fotózni. Rossz idő, vagy igény esetén van lehetőség a kastély épületében való beltéri esküvői fotózásra, de az eddigi két alkalommal, amikor Martonvásáron fotóztam, nem kérték a párok, hogy bent fotózzunk, így erről nincs konkrét tapasztalatom. Azt is megtudtam, hogy van lehetőség a kastélyban, illetve a parkban a ceremónia megtartására, sőt vendéglátásról is tudnak gondosodni, így ha ilyen jellegű tervetek van, akkor érdemes náluk tájékozódni.

A kastély elérhetőségei: 2462 Martonvásár, Brunszvik u. 2.            Telefon: 06-22/569-500

A kastélypark nyitva tartása: minden nap 8-17 óráig, télen 8-16 óráig.

Torzsa Lajos esküvői fotós Budapest – Dunakeszi – Magyarország