logo

Edina és Peti nagy napja – esküvői fotózás a Sződligeti Horgásztónál és Dunakeszin

Minden fotósnak vannak bakancslistás helyszínei, ahol mindenképpen szeretne fotózni, és ezek a helyszínek gyakran nincsenek is olyan messze a lakóhelyünktől, mégis sokára adatik meg a lehetőség arra, hogy egy ilyen helyre szervezzünk meg egy kreatív fotózást. Nekem hasonló helyszín volt a Sződligeti Horgásztó, amelyet a környékbeliek még csak most kezdenek el felfedezni maguknak, de én már láttam róla csodálatos fotókat és tudtam, hogy nekem itt legalább egyszer fényképeznem kell. Szerencsémre Edina és Peti bizonytalan volt az esküvői fotós helyszín kiválasztása szempontjából, így kapva kaptam az alkalmon, hogy a Sződligeti Horgásztóhoz invitáljam őket, amelyet végül egyikünk sem bánt meg.

Maga a kreatív fotózás szerencsés csillagzat alatt zajlott, mert egyrészt egy hosszú esős időszak utáni első szép napon fotóztunk, másrészt Edináékkal is nagy szerencsém volt, mert másnapi kreatív fotózást szerettek volna, így akkor valósíthattuk meg a fotózást, amikor a körülmények a legjobbak voltak.

Minduntalan hangoztatom, hogy a kreatív fotózást olyan időszakra érdemes szervezni, amikor szögből beeső napfény van és ez az időszak kora reggel és napnyugtakor jön el. Edinával és Petivel a kora reggeli időpont mellett döntöttünk, amely sok fáradtságot okozott nekik, de a körülmények és a benne készült képek azt gondolom, hogy kárpótolták őket. Az ő esetük jól mutatja, hogy párok hozzáállása ugyanúgy fontos a még jobb esküvői fotók elkészülte érdekében, mint az esküvői fotós érdemei.

Végül a helyszínről is ejtve néhány szót: Dunakeszitől, illetve Budapesttől rövid autóútra megtaláltuk a tökéletes szabadtéri esküvői fotós helyszínt, már csak abban bízom, hogy a többi pár is fel fogja fedezni magának, illetve a tulajdonos továbbra is engedni fogja a fotózást a helyszínen – ígérjük, hogy nem fogjuk zavarni a horgászokat és a halakat.