logo

Anita és István nagy napja – esküvői fotózás a Turai Kastélyban

Tura nincs messze a lakóhelyemtől, Dunakeszitől, eddig mégsem volt alkalmam fotózni a Schossberger-kastélyban, és őszintén bevallom, hogy irigy voltam azokra a fotósokra, akiknek már volt lehetőségük ezen az inspiráló helyszínen dolgozni. Amikor Anita megkeresett, akkor nem volt konkrét elképzelésük az esküvői fotózás helyszínét illetően, ezért kaptam az alkalmon, és a Turai Kastélyba invitáltam őket, amellyel végül kölcsönösen nagyon meg voltunk elégedve.

eskuvoi-fotozas-a-turai-kastelyban-1

A kreatív fotózás előtti héten volt egy kis ijedelmünk, mert a Turai Kastély felújítása éppen abban az időszakban kezdődött el, de szerencsére bennünket még beengedtek, így elmondhatjuk magunkról, hogy mi voltunk az egyik utolsók, akik még a kastély ódon falai között fotózhattak.

eskuvoi-fotozas-a-turai-kastelyban-2

Bár őszi esküvőről beszélhetünk, az időjárás nem fogadott bennünket a kegyébe, mert bár sütött a nap, mégis nagyon csípős hideg volt. Ellenben reggel végeztük el a kreatív esküvői fotózást, amikor nagyon szép fényekkel lehetett dolgozni, így a jó szögből beeső nap fényét a legtöbb fotón kreatívan tudtam használni.

eskuvoi-fotozas-a-turai-kastelyban-3

Anita és István nagyon hősiesen viselték a körülményeket, sőt ahogyan jártuk a kastély helyiségeit, a fotózás közepére meg is feledkeztünk a hideg időjárásról. Fontos megjegyeznem, hogy Anita és István nagyon természetesen viselkedtek a fényképezőgép előtt, ráadásul Anita mozdulataiból valamiféle tanult elegancia sugárzott.