logo

Emőke és Zsolt nagy napja – téli esküvői fotózás a Fóti Károlyi Kastélyban

Emőke és Zsolt a szomszédos Fótról keresett meg az ügyben, hogy örökítsem meg a téli esküvőjüket, egyben a december eleji frigyük volt az utolsó esküvői fotózásom a 2016-os évben. A kreatív fotózásra a szebb napokat is megélt Károlyi Kastélyban került sor, amely a Fóti Károlyi István Gyermekközpont területén található.

eskuvoi-fotos-fot-1

Téli esküvő révén a kreatív fotózás túlnyomó részét a kastély beltérbe szerveztük, de annyira kedvező volt az időjárás, hogy néhány képet azért kint is készítettünk a parkban. Mivel télen alacsony szokott lenni a napállás, beltérben is sikerült kreatívan használni az ablakokon bejövő nap fényét, így nagyon izgalmas fotókat tudtunk készíteni.

eskuvoi-fotos-fot-2

A helyszín adta lehetőségek hiányát pótolta Emőke és Zsolt profi hozzáállása, így annak ellenére, hogy elmondásuk szerint kevés jó fotó szokott róluk készülni, sikerült egy olyan fotóanyagot összeállítanunk, amelyről sugárzik, hogy nagyon szeretik egymást.

eskuvoi-fotos-fot-3

Örülök, hogy a 2016-os esztendő utolsó esküvői fotózását egy ilyen szimpatikus pár számára végezhettem el, mert minden év utolsó esküvői fotós élménye hatással van rám, amely hatást kis pihenő után erőforrásként tudok használni a következő esküvői szezonban.