logo

Menyasszonyi ruha trendek 2016

Az alábbiakban a 2016-os esküvői ruha trendekből állítottunk össze egy kis válogatást a feleségem segítségével, tekintsétek meg őket szeretettel.

Színek

A színeket illetően elmondható, hogy a 2016-os évben a trend továbbra sem tér vissza a fehér színhez, helyette a bőr/púder, valamint az ezüst/fémes árnyalatok fognak hódítani.

Menyasszonyi ruha terendek 2016 (4)

Fazonok

A fazonokat illetően nem változik akkorát a trend, divatos marad az elmúlt időszak nagy slágere a sellő fazon, valamint az A vonalú ruhák is hódítani fognak minden mennyiségben.

Menyasszonyi ruha terendek 2016 (2)

Kivágás

A 2016-os év a merészebb megoldások éve lesz, hiszen mind a dekoltázs, mint a hát kivágásnál a merészebb, mélyebb kivágás lesz a divat, elöl a V kivágás, hátul a szinte teljes hátat megmutató kivágás fog hódítani.

Menyasszonyi ruha terendek 2016 (3)

Minta

2016-ban a finoman, vagy a nagyon merészen előtűnő virágos minta lesz a divat, neked csak a mértékletességben kell gondolkoznod.

Menyasszonyi ruha terendek 2016 (5)

Anyagok

Az anyagok között továbbra is hódít a csipke, már-már az extrém mennyiségű csipke, mindezek virág motívumokkal díszítve. A csipke mellett 2016-ban divatos anyag lesz a lágy esésű tüll.

Menyasszonyi ruha terendek 2016 (1)

Torzsa Lajos esküvői fotós Budapest – Dunakeszi – Magyarország