logo

Zsófi és Andor nagy napja – vintage esküvői fotózás Galgahévízen

Amikor felkérést kaptam Zsófitól és Andortól a szabadtéri esküvőjük megörökítésére, akkor már az egyeztetésünkkor tudtam, hogy egy nagyon hangulatos és egyedi esküvőt kaphatok majd lencsevégre. Zsófi és Andor azonban felülmúlták minden várakozásomat, hiszen olyan maníroktól mentes vintage hangulatú esküvőt szerveztek meg, amelyet majd’ száz esküvői megörökítésével a hátam mögött sem tapasztaltam még meg.

  vintage-eskuvoi-fotozas-galgaheviz-3

Ezen az esküvőn megtapasztalhattam, hogyan lehet egy esküvőt teljesen a saját ízlés szerint megszervezni úgy, hogy közben a násznép igénye is teljesen ki legyen elégítve. Mindezek mellett Zsófi nagyon jó érzékkel választott magának ruhát, továbbá az esküvő minden részlete nagyon igényesen átgondolt, mégis egyszerű és természetes maradt.

vintage-eskuvoi-fotozas-galgaheviz-2

Szabadtéri esküvő lévén az időjárás kegyeire voltunk bízva, azonban nyári esküvőről volt szó, így joggal számíthattunk kellemes időjárásra, amely végül meg is valósult, hiszen végig zavartalan napsütésben volt részünk.

vintage-eskuvoi-fotozas-galgaheviz-1

A kreatív esküvői fotózást sajnos délben tartottuk, de szerencsére a lagzi idején is el tudtam kérni Zsófiékat a násznéptől, így jó szögből beeső napfénnyel is tudtam dolgozni. Emellett fontos megjegyeznem, hogy Zsófi és Andor nagyon könnyen feloldódott, így nekik és az esküvő miliőjének köszönhetően nagyon romantikus – vintage hatású esküvői fotókat tudtam készíteni.